We are hiring

At infiniance we work with our clients

 • You will be working with leading experts in finance and technology in a high performing, rapidly changing and enthusiastic environment
 • We are committed about what we are doing and work hard to deliver unique solutions to our clients

You as a professional

 • You have a combination of proven results and strong talent in our areas
 • You have the enthusiasm to contribute individually and collectively to our informal and competitive business environment
 • We provide a career path adapted to you as an individual in accordance with our ambitions and business culture of infiniance

Who are we looking for right now

Our current job opportunities are listed below highlighted by location and required skills.  If your qualifications match any of our open positions, please apply for these accordingly.

We are, however, always looking for the right people with the right background and attitude - within finance and financial technology - and who strives to make a positive difference. On that basis, you are always welcome to send us an unsolicited application –  using hr@infiniance.com

Currently, we look for new colleagues, who possesses the skills and experience within the following areas

 • Er du vores nye Treasury konsulent?

  Er du vores nye Treasury konsulent?

  Bliv en del af en voksende forretning
  Vi oplever i øjeblikket stor efterspørgsel efter vores kompetencer indenfor corporate treasury. Vi søger derfor en ny kollega, der kan bidrage til vores fortsatte fremgang.

  Vi tilbyder unikke, faglige udfordringer og gode udviklingsmuligheder. Du kommer til at hjælpe vores kunder i hele Nordeuropa med opgaver indenfor rådgivning, analyse, procesoptimering, systemvalg, implementering, rapportering, risikostyring, og meget, meget mere.

  Vi opererer ofte i spændingsfeltet mellem Treasury og IT, hvor vi omsætter problemstillinger til konkrete og brugbare løsninger.

  Hvem er du
  Du har en praktisk baggrund fra treasury eller en finansafdeling, eller du er nyuddannet og har haft et relevant studiejob. Du har lysten og modet til at lære nye ting, og bruge din erfaring til at skabe robuste løsninger for vores kunder.

  Du har mod på at rejse i kortere perioder, og kan nemt finde på plads i nye omgivelser.

  Det er en fordel, men ikke et krav, hvis du har erfaring med finansielle standardsystemer, inden for treasury, in-house banking, cash management eller payment factory.

  Vi forventer, at du har en videregående uddannelse, og at du er flydende i dansk og engelsk i skrift og tale.

  Om infiniance
  Navnet infiniance er en sammentrækning af ”infinity” og ”finance” hvilket meget godt illustrerer de næsten uendelige muligheder du får for at arbejde med finansielle problemstillinger hos os.

  Selvom vi snart er 5 år gamle, arbejder vi stadig som en ung opstartsvirksomhed, hvor alle muligheder er åbne, og den der tager initiativet, har serveretten. Her er ingen tunge arbejdsgange eller hierarkier.

  Vi er agilt team af dedikerede konsulenter, som alle er medejere af virksomheden og har derfor ”hånden på kogepladen” hver dag. Du vil også få mulighed for at blive medejer af virksomheden i den grad du ønsker det.

  Når vi ikke er hos kunder, har vi har et lækkert og nyistandsat kontor i Copenhagen FinTech Lab på Christianshavn, der huser mere end 75 fintech virksomheder, hvilket giver et dynamisk og inspirerende arbejdsmiljø.

  Sådan ansøger du
  Send en kort ansøgning og CV til hr@infiniance.com eller kontakt Nels Mortensen på +45 5385 1023 hvis du har spørgsmål til stillingen.
 • SAP Finans- & Økonomi Konsulent

  SAP Finans- & Økonomi Konsulent

  Har du en videregående finansiel uddannelse og en konsulent gemt i maven? Så bliv en del af infiniance og hjælp store virksomheder med at optimere og implementere deres SAP Finans-løsninger.

  Her udvikler du dig gennem masser af faglige udfordringer, når du sammen med os og vores kunder omsætter kundernes problemstillinger til brugbare løsninger. Du kommer til at opleve mange forskellige slags opgaver og kunder, og du kan virkelig påvirke de løsninger, vi tilbyder.

  Lige nu oplever stor vi efterspørgsel efter vores kompetencer inden for SAP Finans og især SAP S/4 HANA Finans, og du bliver derfor en del af en sund forretning i vækst.

  SAP Finans-arkitekt og/eller SAP Finans-applikationskonsulent
  Vi har brug for en erfaren SAP Finans-/Økonomi-arkitekt eller en erfaren SAP Finans-/Økonomi-applikationskonsulent som både kan rådgive kunder om den optimale brug af SAP Finans samt implementere løsningerne sammen med kunden.

  Det er en fordel hvis du har erfaring med SAP S/4 HANA Finans og ellers blot en solid erfaring med SAP ECC finans-modulerne. Dine primære opgaver bliver indenfor:

  • – Gennemføre SAP S/4 HANA-foranalyser indenfor Finans.
  • – Rådgive vores kunder til den optimale SAP Finans-arkitektur og valg af moduler.
  • – Assistere med SAP finans-implementeringsopgaver herunder også S/4 HANA-projekter.
  • – Undervise i SAP S/4 HANA-kurser (ikke et krav).
  • – Deltagelse i og udformning af tilbud.
  • – Deltagelse i kundemøder.

   Åbne muligheder i et agilt team
   Infiniance er et konsulenthus med speciale i rådgivning om bl.a. procesoptimering og systemer inden for corporate treasury og finans. Her får du 12 dedikerede kolleger, som alle er medejere – og det får du også mulighed for at blive, i den grad du ønsker det.

   Generelt har vi en virksomhed med en flad og agil arbejdsstruktur. Og når vi ikke er hos kunder, holder vi til i et nyt og lækkert kontor ved Copenhagen FinTech Lab på Christianshavn, der huser mere end 75 FinTech-virksomheder, hvilket giver et dynamisk og inspirerende arbejdsmiljø.

   Vores firmanavn ’infiniance’ er en sammentrækning af ordene: ”infinity” og ”finance”. Det illustrerer fint de næsten uendelige muligheder du får for at arbejde med finansielle problemstillinger hos os.

   En struktureret fagekspert
   Personligt er du er en praktisk funderet, energisk og fagligt stolt medarbejder, som sætter en ære i at sikre at alle detaljer er på plads. Samtidig har du mod på at arbejde ved og med mange forskellige typer kunder og projekter – og du har nemt ved at tilpasse dig nye omgivelser.

   Du har en kandidat inden for finans eller økonomi.

  • – Du har praktisk erfaring med implementering af SAP Finans-modulerne og gerne andre dele af SAP også.

  • – Du kan formulere dig klart og tydeligt på dansk – eller et andet nordisk sprog – og engelsk i både skrift og tale.

  • – Det er et plus hvis du har erfaring med finansielle standardsystemer inden for treasury, in-house banking, cash management eller payment factory, men det er ikke et krav.

   Interesseret?

   Du er meget velkommen til at kontakte Bestyrelsesleder & Partner, Lone Kejser, på +45 20 73 66 95, hvis du har spørgsmål til stillingen.

   Du søger stillingen ved at sende din ansøgning og dit CV til hr@infiniance.com. Send din ansøgning snarest muligt, da vi inviterer til samtale løbende.

   Vi glæder os til at høre fra dig.