Vi har travlt – og har brug for din hjælp

Vi søger erfarne treasury konsulenter med et ønske om at kunne præge sin egen arbejdsdag!

Efter en række successfulde projekter, oplever vi fortsat stor efterspørgsel efter vores kompetencer indenfor implementering af standard treasury-systemer. Vi søger derfor en ny kollega, der fra første dag kan bidrage til vores fortsatte fremgang.

Du kommer til at arbejde med kunder i Danmark, Sverige, Norge, Finland og øvrige lande i Europa med implementering af standard treasury systemer, herunder scoping, planlægning, konfigurering, rapportering, betalinger, risikostyring, integration, test og meget, meget mere.

Vi opererer ofte i spændingsfeltet mellem Treasury og IT, hvor vi omsætter problemstillinger til konkrete og brugbare løsninger. Som vores kunder flere gange har sagt – vi implementerer ikke kun systemer – vi biddrager med best-practise løsninger og skaber merværdi for forretningen.

Hvem er du

Du har praktisk erfaring med implementering af et eller flere treasury-systemer, og har gerne certificeringer indenfor Kyriba, FIS Integrity, SAP Treasury eller andre standardsystemer. Du har stadig lysten og modet til at lære nye ting, og bruge din erfaring til at skabe robuste løsninger for vores kunder, og er ikke bange for at springe ud i nye opgaver.

Vi forventer at du er flydende i dansk og engelsk i skrift og tale.


Om infiniance

Navnet infiniance er en sammentrækning af ”infinity” og ”finance” hvilket er synonymt med de næsten uendelige muligheder du får for at arbejde med finansielle systemer hos os.

Selvom vi snart er 8 år gamle, arbejder vi stadig som en ung virksomhed, hvor alle muligheder er åbne, og den der tager initiativet, har serveretten. 

Vi tilbyder unikke, faglige udfordringer og gode udviklingsmuligheder. Vi er en relativ lille virksomhed, med store armbevægelser, og et rigtigt godt rygte i branchen. Vores lille størrelse betyder også du har mulighed for at præge din egen arbejdsdag og opgaver, uden hierarki, omstændige beslutningsgange, og bureaukrati for bureaukratiets skyld. Du er selvkørende, og har ikke brug eller behov for en chef, der kigger dig over skulderen på alt hvad du laver.

Vi er et agilt team af dedikerede konsulenter. Som alle i varierende grad også er medejere og derfor har  ”hånden på kogepladen” hver dag. Du vil også få mulighed for at blive medejer af virksomheden i den grad du ønsker det.

I øjeblikket arbejder de fleste hjemmefra, men når vi ikke er ude hos kunderne, har vi et lækkert kontor på Langelinie Allé, hvor der altid er plads. Nogen rejseaktivitet må forventes, når dette forhåbentlig snart bliver muligt igen.

Sådan ansøger du

Send en kort ansøgning og CV til hr@infiniance.com eller kontakt Nels Mortensen på +45 5385 1023 hvis du har spørgsmål til stillingen.

Vi har travlt – og har brug for din hjælp